Ajvar jemný

Ajvar jemný

Tradičná chorvátska zeleninová príloha

Vyskúšajte Ajvar ako prílohu ku grilovanému mäsu a už nikdy sa pri grilovaní nezaobídete bez neho. 

Produkt prémiovej kvality a fantastickej chuti, v ktorom našli svoje miesto len tie najlepšie baklažány a papriky. Pripravený podľa najlepšieho domáceho receptu, bez konzervačných látok a pridaných aróm.

 

Sumarizácia

To najlepšie zo zeleniny bez konzervačných látok • Pre milovníkov jemnej zeleninovej chuti • Vhodný ako studená príloha k pečenému mäsu, párkom, grilovaným pokrmom, sendvičom • Výborný na varenie ako súčasť omáčok a dusených pokrmov

Vlastnosti produktu

Vhodné pre vegánov

Môžeme ho podávať ako prílohu ku grilovanému mäsu, k vareným a pečeným párkom, špekačkám, klobásam, hamburgerom, ale aj použiť na varenie ako súčasť omáčok a dusených pokrmov. Výborne chutí aj ako studená nátierka na opečený chlieb, môžeme ho tiež použiť pri príprave... ukáž viac Môžeme ho podávať ako prílohu ku grilovanému mäsu, k vareným a pečeným párkom, špekačkám, klobásam, hamburgerom, ale aj použiť na varenie ako súčasť omáčok a dusených pokrmov. Výborne chutí aj ako studená nátierka na opečený chlieb, môžeme ho tiež použiť pri príprave sendvičov, hrianok a pod.

Paprika (76 %), modrý baklažán (12%), slnečnicový olej, kvasný ocot, paradajkový koncentrát (2,6 %), jódovaná soľ (jedlá soľ, jodičnan draselný), cukor, koreniny, feferóny.

  • Skladovanie: Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 10 dní. Skladujte v suchu. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
  • Doba trvanlivosti: 48 mesiacov
  • Balenie: 350 g, 690 g

Výživové hodnoty

Energetická hodnota 78 kcal / 325 kJ
Tuky = 4 g
- nasýtené mastné kyseliny = 0.3 g
Sacharidy = 8 g
- cukry = 8 g
Bielkoviny = 1.5 g
Soľ = 1.5 g
ukáž všetky
Zdroj: Podravka d.d. na 100g výrobku

Pozri podobné produkty

načítava výrobky